Carregant Esdeveniments

Espai de conversa (EC)

1 octubre 2018/ 0:00 - 1 octubre 2030/ 0:00
Av. Països Catalans, 35 Reus, Tarragona 43206 Espanya
pranahub
0 Comments
2682 Views

En la nostra societat individualitzada, podem observar com l’aprofundiment en una àrea determinada d’interès es queda limitada a l’espai personal. De vegades tenim la fortuna de poder intercanviar punts de vista, amb altres persones que comparteixen els nostres interessos. Sovint observem que, en aquest cas, els temes de conversa són temes d’actualitat (distribuïts pels canals de comunicació) i que s’estableixen amb una certa superficialitat. No tenim temps ni oportunitats per l’aprofundiment en els temes d’interès personal i per compartir-los amb altres persones.

Aquests espais de conversa o debat tenen l’objectiu d’esdevenir una oportunitat per recuperar les tertúlies centrades amb temes d’interès més enllà dels temés d’actualitat.

Trobarem tants temes d’interès com persones, però ens interessen aquelles qüestions que molts ens preguntem, en la majoria dels casos, en privat. Aspectes filosòfics, quotidians, que ens ajudin a prendre decisions, a clarificar la mirada, a comprendre la complexa realitat, que contribueixin a millorar com a persones i com a col·lectiu,…seran el focus d’aquests espais de conversa.

 

Apunta’t a l’activitat

Al missatge especificar el nom de l’activitat amb el codi que es troba entre parèntesi*