Carregant Esdeveniments

Ioga per embarassades (IE)

1 octubre 2018/ 0:00 - 1 octubre 2030/ 0:00
Av. Països Catalans, 35 Reus, Tarragona 43206 Espanya
pranahub
0 Comments
2918 Views

El ioga és una pràctica mil·lenària d’origen Hindú, la seva pràctica permet el creixement de la persona de manera global. Practicar ioga permet mantenir tonificat el cos, ja que es treballa la musculatura i la flexibilitat. Però també fomenta l’equilibri emocional i l’harmonia espiritual, a través de la presa de consciència i control de la respiració.

Assistir a classe de ioga durant l’embaràs  és un exercici integral, que promou el bon funcionament tant físic com emocional. Per això se sol recomanar durant l’embaràs, perquè pot ajudar a l’embarassada a mantenir-se en més bona forma física. De la mateixa manera, que necessita molt benestar emocional. A través del ioga, l’embarassada té cura del seu cos i de la seva ment.

Practicar les postures i respiracions de ioga durant l’embaràs aporta diversos beneficis, tant físics com mentals, a la dona que el practica. Aquests beneficis es relacionen amb la prevenció i millora de les molèsties típiques de l’embaràs i la preparació al part. De la mateixa manera, es relacionen amb un increment de la tranquil·litat i el benestar emocional de la dona gestant. Pot connectar amb el seu cos i amb el nadó.Els beneficis de practicar ioga durant l’embaràs es poden resumir en:

Els beneficis de practicar ioga durant l’embaràs es poden resumir en:

  • Aporta flexibilitat i elasticitat als músculs.
  • Estimula la circulació sanguínia i el retorn venós de les cames, prevenint l’aparició d’edema o varius.
  • Incrementa les probabilitats de tenir un part natural i contribueix a una millor recuperació postpart.
  • Manté àgil a la dona durant la gestació.
  • Ajuda a la dona a controlar les seves emocions, a mantenir-se relaxada i viure el seu embaràs amb tranquil·litat i benestar. Pot millorar els canvis d’humor i ajudar a controlar les pors durant l’embaràs.
  • Assistir a classes de ioga prenatal permet a la dona embarassada dedicar un temps per a si mateixa, per a connectar amb el seu cos i amb el seu nadó i preparar-se per rebre’l relaxada, equilibrada.
  • A més, a les classes de ioga prenatal, la dona embarassada entra en contacte amb altres dones en estat de gestació, Així, moltes dones parlen, comparteixen sentiments i dubtes, etc. i es genera una xarxa de suport entre dones molt beneficiosa per a totes.

 

Apunta’t a l’activitat

Al missatge especificar el nom de l’activitat amb el codi que es troba entre parèntesi*

 

Foto de Fondo creado por yanalya