Carregant Esdeveniments

Meditació (ME)

1 octubre 2018/ 0:00 - 1 octubre 2030/ 0:00
Av. Països Catalans, 35 Reus, Tarragona 43206 Espanya
pranahub
0 Comments
2870 Views

Vivim atrafegats, responen els reptes del nostre exigent sistema socioeconòmic. Ens formem, relacionem i prenem les decisions que considerem més oportunes per als nostres interessos. L’èxit el mesurem per la quantitat d’objectius assolits al llarg de la nostra vida.

Sense menysprear a aquest model vital, podem considerar la possibilitat que la vida és quelcom més que un conjunt d’objectius a assolir. Hi ha persones que es donen compte que l’èxit, entès com la consecució d’objectius materials, és important però no suficient. Una certa buidor, ens empeny a la cerca de nous terrenys de la consciència i és en aquest camí d’exploració que la meditació ens obre les portes.

A través de la meditació podem esdevenir, entre altres, més conscients, més desperts, més presents i més compassius. Aquesta claredat ens permet observar de forma completa el nostre entorn i el que un hi representa. Despertar al qual els budistes anomenen Dharma, paraula sànscrita que es refereix a les veritats universals. Veritats que donen forma a una saviesa que està sempre present per a ser descoberta.

Apunta’t a l’activitat

Al missatge especificar el nom de l’activitat amb el codi que es troba entre parèntesi*