Carregant Esdeveniments

Txikung (TX)

1 octubre 2018/ 0:00 - 1 octubre 2030/ 0:00
Av. Països Catalans, 35 Reus, Tarragona 43206 Espanya
pranahub
0 Comments
3066 Views

CHI-KUNG o QI GONG volen dir exactament el mateix: treballar l’energia o desenvolupar l’energia El Chi-kung és un mètode de teràpia curativa o un sistema preventiu si es vol dir així, per tal de mantenir la salut.

Mitjançant una sèrie d’exercicis on la respiració constitueix l’eina principal, els moviments suaus i harmònics i la concentració en l’execució exacta de les tècniques a efectuar, es busca l’harmonia física i mental i com a conseqüència es produeix una millora notable de la salut.

D’arrel taoista bàsicament el Chi-kung, també s´ha enriquit amb pràctiques de respiració i meditació eminentment budistes. Així podem trobar exercicis com les 18 palmes de Lohan o 18 Lohan Chi-kung que ajuden a cos i ment a buscar el camí cap a la il·luminació o el “satori” (comprensió de la veritat).

Es treballa 5 òrgans principals:

  1. PNG – Ronyons
  2. Li – Cor
  3. CHI – Fetge
  4. AN – Pulmons
  5. TZON/TING – Melsa i estómac

Ajudats pel SANJÏAO (o triple recalentador) fan que l’organisme reaccioni positivament cap a un millor flux de l’energia en tot el cos i com a conseqüència aconseguim millorar la salut  i trobar l’equilibri: YIN / YANG

 

Apunta’t a l’activitat

Al missatge especificar el nom de l’activitat amb el codi que es troba entre parèntesi*